Spring naar hoofd-inhoud

Vast kunstgebit

In het Dental Center Kleinsman / Varzideh gebruiken we het zogenaamde All-on-4-concept, een specialisme in de tandheelkundige implantologie, om een tandeloze onder- en bovenkaak zo goed mogelijk en duurzaam te verzorgen. Onze ervaren tandartsen plaatsen 4 implantaten per kaak, waarop vervolgens de prothese wordt vastgeschroefd.

Voor wie is de All-on-4 behandeling geschikt?

De procedure is bijzonder geschikt voor patiënten die op zoek zijn naar een ongecompliceerde en veilige oplossing voor een vast kunstgebit. Het inbrengen van de implantaten vindt plaats in slechts één sessie en wordt uitgevoerd bij patiënten met een tandeloze kaak om de hele tandboog te herstellen. De methode is comfortabel, veilig en volledig stress- en pijnvrij. Na slechts één behandeling kunt u weer zelfverzekerd en zorgeloos stralen en zoals gewoonlijk deelnemen aan het dagelijks leven.

Voordelen van een vaste implantaat-dragend kunstgebit:

  • absolute veiligheid in het dagelijks leven: door de prothese stevig met implantaten in het kaakbot te verankeren, hoeft u zich geen zorgen te maken over lachen, praten en kauwen
  • optimaal gebruik van het aanwezige botaanbod
  • Voorkomen van tijdelijke tandloosheid met behulp van een tijdelijke prothese die direct kan worden belast
  • de methode is geschikt voor angstpatiënten, omdat er aanzienlijk minder afspraken nodig zijn dan bij conventionele implantaten

Slecht passende en loszittende prothesen behoren met behulp van implantaten tot het verleden. Uw glimlach en kauwsysteem worden hersteld met behulp van implantaten en een vastzittende prothese, zodat u zich weer comfortabel en veilig kunt voelen. Maak nu een afspraak in onze moderne tandartspraktijk in Bocholt en laat u individueel adviseren door ons ervaren team van experts. Het doel van ons werk? Patiënten moeten weer onbezorgd kunnen lachen en krachtig kunnen bijten!