Gebitsreiniging

De verzorging voor gezonde tanden.

MEER WETEN

Gebitsreiniging: Tandzorg en tandgezondheid door experts!


Uw natuurlijke tanden zijn een waardevol bezit. Gezonde tanden leveren een grote bijdrage aan uw levensgevoel. Traditionele tandenborstels bereiken niet alle plekken van uw tanden, zodat gebitsreiniging door een expert onmisbaar is. Ons ervaren mondhygiëneteam geeft u ook waardevolle tips voor uw tandverzorging thuis. Voor een optimale tandverzorging adviseren wij u om twee keer per jaar een professionele gebitsreiniging te laten uitvoeren.

Professionele gebitsreiniging.

De professionele gebitsreiniging zorgt niet alleen voor een gezond "mondklimaat" en gezonde tanden. Het voorkomt ook wisselwerkingen tussen aandoeningen van de mondholte en interne algemene aandoeningen en is een voorwaarde voor verdere tandheelkundige behandelingen, bijvoorbeeld bij de behandeling van parodontitis of het vervaardigen van een prothese, alsook bij de behandeling met tandimplantaten.

Ons mondhygiëneteam let extra goed op moeilijk toegankelijke plekken in de mondholte en de ruimtes tussen de tanden. Voorzichtig maar grondig worden daarbij alle harde en zachte aanslag tijdens de een uur durende profylaxebehandeling verwijderd. Vervolgens worden alle gereinigde tandoppervlakken gepolijst en er wordt fluor op aangebracht.

Door middel van een ondersteunende parodontitistherapie, die bij ons wordt uitgevoerd door speciaal opgeleide mondhygiënistes, kan ontstoken tandvlees – de zogenaamde parodontitis – duurzaam worden gestabiliseerd.

Een regelmatige verzorging van uw tanden is de basis voor een gezonde en aantrekkelijke glimlach.

Professionele gebitsreiniging voorkomt aandoeningen van de tanden, het mondslijmvlies en de tandhoudende onderdelen van de mond. Daardoor worden aandoeningen in een vroeg stadium herkend, zodat een eventuele latere schade aan de tanden kan worden voorkomen.

Ten behoeve van het behoud van nieuwe tandprothesen adviseren wij regelmatige verzorging door de tandarts. Onze specialisten zijn in staat om extra moeilijk bereikbare plekken professioneel te reinigen.

AFSPRAAK MAKEN

Voordelen van een consequente, professionele gebitsreiniging.


Zahnreinigung - Schutz vor Zahnfleischentzuendungen

Bescherming tegen ontstoken tandvlees
Ontstoken tandvlees wordt vaak niet opgemerkt. Als de ontsteking zich verder ontwikkelt, kan er parodontitis ontstaan.

Zahnreinigung - Weiße Zaehne

Witte tanden
Verkleuringen worden volledig verwijderd, zodat de tanden weer stralend wit worden.

Zahnreinigung - Schutz vor Mundgeruch

Bescherming tegen slechte adem
90 procent van alle vormen van slechte adem ontstaan omdat er bacteriën in de mondholte achterblijven, die door het normale poetsen niet volledig worden verwijderd.

Minimiertes Risiko durch Zahnreinigung

Risicoverlaging
Het cariësrisico wordt door het verwijderen van de aanslag aanzienlijk verlaagd.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons of maak direct een afspraak.


Openingstijden

Spreekuren & behandelingstijden


Maandag:07:30 – 17:30
Dinsdag:07:30 – 17:30
Woensdag:07:30 – 17:30
Donderdag:07:30 – 17:30
Vrijdag:07:30 – 17:30

U kunt ons altijd bellen.


Of schrijf ons een e-mail via:
info@kleinsman.de

Adres

Bezoek ons op locatie.
Kleinsman / Varzideh
Dental Center
Casinowall 1-3
D – 46399 Bocholt

NAAR DE KAART OP GOOGLE MAPS

Boek afspraken direct


Afspraak maken

Contact.


    Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens in het contactformulier voor het beantwoorden van mijn vraag elektronisch worden geregistreerd en verwerkt. De gegevens worden gewist na afloop van de verwerking van uw vraag. Attentie: U kunt uw toestemming op elk moment voor de toekomst per e-mail aan info@kleinsman.de herroepen. Gedetailleerde informatie over hoe wij met gebruikersgegevens omgaan, vindt u in onze privacyverklaring.

    Videospreekuur boeken.


    Klicken Sie auf den unteren Button, um den Inhalt von Jameda Videosprechstunde zu laden.

    Inhalt laden