Implantaten

Eindelijk weer kauwen, lachen en genieten.

MEER WETEN

Een niet-belastende methode voor uw nieuwe glimlach.


Gave tanden zijn niet langer een privilege. Als u tanden verloren heeft, of uw tandstructuur ernstig beschadigd is, zetten wij ons volledig voor u in – en dat al sinds 1992. Met implantaten zorgen wij ervoor dat u weer onbekommerd kunt kauwen, lachen en praten.

Toepassingen van de implantologie.

Onze implantaatgedragen prothesen zijn veelzijdige en op maat. Wij adviseren u graag over de juiste behandelingsvorm voor u, welke kosten daarbij ontstaan of welke door de zorgverzekering worden vergoed. Tandimplantaten zijn geschikt bij:

Het verlies van een enkele tand kan perfect door tandimplantaten worden gemaskeerd.

Het verlies van meerdere tanden kan perfect door tandimplantaten worden gemaskeerd. Voordeel: Gezonde tanden hoeven niet, zoals bij het aanpassen van een brug, te worden afgeslepen.

Tandimplantaten kunnen ook hele kunstgebitten stabiel met de kaak verbinden. Hiervoor bestaan verschillende vaste of uitneembare opties.

Reeds bestaande prothesen kunnen worden bewerkt en met implantaten stevig in de kaak worden verankerd.

AFSPRAAK MAKEN

Een implantaat levert u de volgende voordelen op.


Durch Implantete einen besserer Geschmackssinn

Betere smaakzin
Als tandimplantaten worden ingebracht ter bevestiging van prothesen in het kaakbeen, is de storende gehemelteplaat niet nodig. De gehemelteplaat beperkt de smaakzin.

Implantate - Optimale Aesthetik

Optimale esthetiek
Geen verschil te zien met uw natuurlijke tanden. Implantaten zijn voor uw omgeving niet herkenbaar en vormen de natuurlijkste vorm van kunsttanden.

Problemloses Essen mit Implantaten

Probleemloos eten
Implantaatgedragen prothesen worden stabiel en stevig in de kaak geplaatst. Extra bevestigingselementen zoals bij gewone kunsttanden, zijn niet nodig.

Keine Druckstellen bei Implantaten von Kleinsman Varzideh

Geen drukplekken
Implantaatgedragen prothesen worden veel verfijnder vervaardigd dan traditionele prothesen, waardoor minder drukplekken in de mond ontstaan.

Angenehmes Sprechen

Aangenaam praten
Implantaatgedragen prothesen ondersteunen het behoud van de natuurlijke uitspraak.

Sichere Zahnimplantat Planung

Veilige implantaatplanning
Elke implantaatingreep wordt vooraf digitaal gepland met behulp van speciale programma’s. Wij bepalen eerst de perfecte positie van de tandimplantaten in het kaakbeen en beschermen op die manier de omliggende vasculaire en zenuwstructuren.

Natürliches Kaugefühl

Natuurlijk kauwgevoel
Implantaatgedragen prothesen worden op volledig natuurlijke wijze in het algemene beeld van uw mond opgenomen en voelen als echt.

Minimalinvasiver Eingriff

Minimaal-invasieve ingreep
Aan de hand van de digitale planning wordt een positiemal voor het tandimplantaat vervaardigd. De mal vormt de oriëntatiehulp voor de exacte positie van de tandimplantaten. Tegelijkertijd zijn daardoor grote operatieve incisies niet nodig.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons of maak direct een afspraak.


Openingstijden

Spreekuren & behandelingstijden


Maandag:07:30 – 17:30
Dinsdag:07:30 – 17:30
Woensdag:07:30 – 17:30
Donderdag:07:30 – 17:30
Vrijdag:07:30 – 17:30

U kunt ons altijd bellen.


Of schrijf ons een e-mail via:
info@kleinsman.de

Adres

Bezoek ons op locatie.
Kleinsman / Varzideh
Dental Center
Casinowall 1-3
D – 46399 Bocholt

NAAR DE KAART OP GOOGLE MAPS

Boek afspraken direct


Afspraak maken

Contact.


    Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens in het contactformulier voor het beantwoorden van mijn vraag elektronisch worden geregistreerd en verwerkt. De gegevens worden gewist na afloop van de verwerking van uw vraag. Attentie: U kunt uw toestemming op elk moment voor de toekomst per e-mail aan info@kleinsman.de herroepen. Gedetailleerde informatie over hoe wij met gebruikersgegevens omgaan, vindt u in onze privacyverklaring.

    Videospreekuur boeken.


    Klicken Sie auf den unteren Button, um den Inhalt von Jameda Videosprechstunde zu laden.

    Inhalt laden