Narcose

Voor een angstvrije behandeling.

MEER WETEN

Hoog comfort en maximale veiligheid.


Steeds meer patiënten kiezen ervoor om hun behandeling zacht en stressvrij te „verslapen“. Voor de optie om de behandeling van uw tanden onder narcose te laten plaatsvinden, staat in het Kleinsman/Varzideh Dental Center een modern anesthesiesysteem voor een professionele volledige narcose klaar. U heeft tijdens de tandheelkundige behandeling onder narcose nergens last van, omdat u zich in een – door medisch specialisten gemonitorde – slaaptoestand bevindt.

Met een goed gevoel naar de tandarts.

Veel patiënten krijgen lichte buikpijn voordat ze zich door een tandarts laten behandelen en kampen met angstsymptomen zoals een lage bloeddruk, hartkloppingen of klam zweet. Als aanvulling op de lokale verdoving bieden wij op verzoek alle tandheelkundige behandelingen ook met verschillende niveaus van sedatie aan. Onze ervaren behandelaars adviseren en begeleiden u graag daarbij.

Volledige diepe en beschermende slaap met beademing. Geen pijngevoel.

Veel mensen zijn bang voor een volledige narcose. Behalve de angst voor ongewenste bijwerkingen of een allergische reactie, zijn mensen ook bang voor controleverlies. Deze moderne behandelingsmethode houdt een sedatie (kalmering door een sedatiemiddel/slaapmiddel) voor een pijn- en angstvrije behandeling.

De anesthesist gebruikt hiervoor een medicijn (Midazolam) dat via een dunne naald in de ader van de arm of hand wordt ingebracht; de naald wordt na de behandeling weer verwijderd.

Veel patiënten laten zich tijdens hun tandheelkundige behandeling bij ons inmiddels met behulp van lachgas in een rustige en aangename toestand voor hun behandeling brengen. Onze ervaren tandartsen hebben met dit pijn- en risicoarme alternatief al hele goede ervaringen opgedaan. De sedatie vindt plaats via een neusmasker, dat al na een paar ademhalingen werkt. Uw tandarts adviseert u graag met betrekking tot de beste methode voor u, zodat het doel van de behandeling zonder buikpijn bereikt kan worden.

AFSPRAAK MAKEN

Gewoon ontspannen blijven.


Narkose Sicherheit bei Kleinsman Varzideh

Veiligheid
Wij werken al jaren met ervaren anesthesisten samen.

Zahnarztangst Kleinsman Varzideh

Angstpatiënten
Een narcose biedt angstpatiënten de mogelijkheid om door de behandeling heen te slapen.

Kleinsman Varzideh - Narkose auf Sie abgestimmt

Afgestemd op uw wensen
Wij kiezen een individueel op u afgestemde narcose uit.

Kleinsman Varzideh - Hier werden Sie aufgeklärt

Transparantie
Onze patiënten krijgen voor de narcose een advies een advies- en voorlichtingsgesprek.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons of maak direct een afspraak.


Openingstijden

Spreekuren & behandelingstijden


Maandag:07:30 – 17:30
Dinsdag:07:30 – 17:30
Woensdag:07:30 – 17:30
Donderdag:07:30 – 17:30
Vrijdag:07:30 – 17:30

U kunt ons altijd bellen.


Of schrijf ons een e-mail via:
info@kleinsman.de

Adres

Bezoek ons op locatie.
Kleinsman / Varzideh
Dental Center
Casinowall 1-3
D – 46399 Bocholt

NAAR DE KAART OP GOOGLE MAPS

Boek afspraken direct


Afspraak maken

Contact.


    Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens in het contactformulier voor het beantwoorden van mijn vraag elektronisch worden geregistreerd en verwerkt. De gegevens worden gewist na afloop van de verwerking van uw vraag. Attentie: U kunt uw toestemming op elk moment voor de toekomst per e-mail aan info@kleinsman.de herroepen. Gedetailleerde informatie over hoe wij met gebruikersgegevens omgaan, vindt u in onze privacyverklaring.

    Videospreekuur boeken.


    Klicken Sie auf den unteren Button, um den Inhalt von Jameda Videosprechstunde zu laden.

    Inhalt laden