Prothesen

Meer levenskwaliteit door ervaren tandartsen.

MEER WETEN

Tandprothesen van experts.


Wie nog weinig tanden of helemaal geen tanden meer in de kaak heeft staan, kan kiezen tussen verschillende soorten prothesen. Volledige kunstgebitten vervangen het gehele gebit, deelprothesen worden met de bestaande tanden verbonden. Met prothesen kan de patiënt weer kauwen en bijten, de gezichtsesthetiek herstellen en ook zichtbare spleetjes tussen de tanden weer te sluiten.

Altijd de juiste prothese.

Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen uitneembare en bevestigde prothesen of ook gecombineerde systemen zoals bij een telescoopprothese.

Worden gemaakt als er geen tanden meer in de kaak staan.

Worden gemaakt als er maar weinig tanden in de kaak ontbreken.

Prothesen kunnen met behulp van tandimplantaten met de kaak worden verbonden. Er bestaat de keuze tussen vaste of uitneembare prothesen. Vooral in de onderkaak zijn implantaatgedragen prothesen zinvol, omdat onderkaakprothesen op de onderkaak vaak weinig houvast vinden. In de bovenkaak wordt de houvast bereikt door het gebruik van een verhemelteplaat, die zich vast zuigt aan het gehemelte. Het nadeel daarvan is dat daardoor de smaakzin wordt beperkt. Ook in de bovenkaak kunnen tandimplantaten met prothesen worden verbonden. In dergelijke gevallen kan de prothese dan zonder verhemelteplaat worden vervaardigd. Implantaatgedragen prothesen kunnen bovendien veel fijner worden afgewerkt en u heeft er daardoor minder last van.

Telescoopprothesen bestaan uit een uitneembaar en een vast deel. De natuurlijke tanden bieden de telescoopprothese houvast. Op de tanden worden binnentelescopen aangebracht, die als kronen vast op de tanden worden bevestigd. De buitentelescopen bevinden zich op het uitneembare deel van de telescoopprothese. Als de patiënt het uitneembare deel van de prothese in de mond doet, glijden de buiten- en binnentelescopen over elkaar, net als geledingen van een telescoop. Door dit constructieprincipe is de prothese optimaal in het gebit verankerd.

AFSPRAAK MAKEN

Voordelen van prothesen.


Prothesen - Naturgetreue Ergebnisese

Natuurgetrouw
Individuele kleuring voor natuurgetrouwe resultaten.

Funktionell

Functioneel
Herstel van de fysiologisch correcte bijt- en kauwfunctie.

Prothesen - Fester Halt

Stevige verankering
Combineerbaar met tandimplantaten voor een stevige verankering.

Prothesen mit einfacher Pflegbarkeit

Eenvoudig te onderhouden
Eenvoudige hygiëne mogelijk.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons of maak direct een afspraak.


Openingstijden

Spreekuren & behandelingstijden


Maandag:07:30 – 17:30
Dinsdag:07:30 – 17:30
Woensdag:07:30 – 17:30
Donderdag:07:30 – 17:30
Vrijdag:07:30 – 17:30

U kunt ons altijd bellen.


Of schrijf ons een e-mail via:
info@kleinsman.de

Adres

Bezoek ons op locatie.
Kleinsman / Varzideh
Dental Center
Casinowall 1-3
D – 46399 Bocholt

NAAR DE KAART OP GOOGLE MAPS

Boek afspraken direct


Afspraak maken

Contact.


    Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens in het contactformulier voor het beantwoorden van mijn vraag elektronisch worden geregistreerd en verwerkt. De gegevens worden gewist na afloop van de verwerking van uw vraag. Attentie: U kunt uw toestemming op elk moment voor de toekomst per e-mail aan info@kleinsman.de herroepen. Gedetailleerde informatie over hoe wij met gebruikersgegevens omgaan, vindt u in onze privacyverklaring.

    Videospreekuur boeken.


    Klicken Sie auf den unteren Button, um den Inhalt von Jameda Videosprechstunde zu laden.

    Inhalt laden