Spring naar hoofd-inhoud

Een praktijkteam waarop u kunt vertrouwen

Ons goed op elkaar ingespeelde team begeleidt u op weg naar uwmooiste glimlach! Hier wacht u een uitstekende service met de modernste praktijkuitrusting – daarbij verbindt ons het doel om uw praktijkverblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Of het nu gaat om een tandarts (m/v/x) of een tandartsspecialist/ ZFA (m/v/x) – onze tandartspraktijk in Bocholt is op zoek naar betrokken, aardige en competente medewerkers. Een gezonde balans tussen werk en privéleven, een eerlijke vergoeding en een sterke teamgeest zijn slechts enkele voorbeelden van onze geleefde waarden.

We kijken al uit naar uw kandidatuur!

Hier begint uw carrière!

In het Dental Center Kleinsman / Varzideh wacht een team met een grote passie voor moderne tandheelkunde, kennis en toewijding op u. Als u op zoek bent naar een baan met aantrekkelijke carrièreperspectieven en graag in teamverband werkt, solliciteer dan op een van onze vele vacatures of stuur ons gewoon een open sollicitatie - we horen graag van u!

 

Carrière bij Dental Center Kleinsman / Varzideh!

dental_assistant_and_hygienist

Zahnmedizinische Fachangestellte (m/w/d)

Vollzeit, Bocholt

Mehr lesen
dental_assistant_and_hygienist

Wij zijn altijd op zoek naar talent en teamplayers op het gebied van:

  • Stoelassistentie
  • Facturatie/ administratie
  • receptie
  • Tandtechniek
  • Profylaxe
Meer lezen

Overzicht:
Praktijkfeiten

75
medewerkers
7
tandartsen
1
locatie
14
praktijkruimtes
ZurückWeiter

Uw voordelen? In een oogopslag.  

Röntgenbilder auf einem weißen Tisch

Vacatures bij Kleinsman Varzideh Dental Center  

Stemmen uit het tandheelkundig centrum.

  Laura  

Tandartsassistent

"Het is een fijn gevoel om te weten dat ik door mijn nauwe werk aan de patiënt mijn eigen bijdrage heb geleverd aan de nieuwe zelfverzekerde glimlach."

Als tandartsassistent begeleidt Laura sinds 2009 patiënten, coördineert ze het hulpteam en ondersteunt ze actief bij de afrekening. Laura houdt van nauw contact met internationale patiënten en leerde tijdens haar werk zelfs een tweede taal.

  Carolin  

Stagiair ZFA

"Voor mij is het belangrijk dat patiënten met een goed gevoel naar huis gaan!"

Carolin volgt haar opleiding tot tandartsassistent bij Kleinsman / Varzideh in Bocholt. Wat ze leuk vindt aan haar werk? Het is divers en geen dag is hetzelfde. De goede werksfeer en de saamhorigheid met haar teamgenoten maken de praktijk bijzonder – hier voelt ze zich op haar gemak!

  Franzi  

Tandartsassistent

"Onze teamgeest en de zogenaamde "kleinsmanflair" maken ons als praktijkteam heel bijzonder."

Sinds 2017 werkt Franzi in het Kleinsman / Varzideh Dental Center als stoelassistent en komt dagelijks in contact met nieuwe patiënten. Het zelfstandig werken en het aanbieden van tal van bij- en nascholingen maken hun beroep uniek en spannend.

  Lena  

Stagiair ZFA

"Iedereen heeft hier plezier in wat hij doet en gaat individueel op in zijn vakgebied!"

In 2021 begon Lena met haar opleiding tot tandartsassistent en begeleidt sindsdien persoonlijk talrijke patiënten tijdens de tandheelkundige behandeling. Elke dag in het Dental Center is spannend en dankzij de vele werkgebieden leert ze elke dag nieuwe dingen.

Onze competente partner: zahneins

Wie bij ons carrière wil maken, heeft gewoon meer mogelijkheden: want wij zijn lid van een uniek netwerk met 80 tandartspraktijken in heel Duitsland.

Dit betekent: ultramoderne werkplekken, baanzekerheid, carrièremogelijkheden en volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden voor u - en niet alleen hier in onze praktijk, maar in heel Duitsland. Want (zahn)eins verbindt: de knapste koppen met de beste tandheelkundige praktijken.

Geweldig toch?

Meer op zahneins.com

Geen passend aanbod?
Niet erg!

Voor onze tandartspraktijk Kleinsman / Varzideh zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega's om ons team te ondersteunen. Of u nu op zoek bent naar een baan als tandarts, tandartsassistent of toekomstige stagiairs – stuur ons een korte spontane sollicitatiebrief! We beloven: we nemen contact met u op zodra we een interessante vacature voor u hebben. Afgesproken?

 

Initiativ­bewerbung

The maximum upload filesize is 512MB and only .pdf-files are allowed.

Fields marked with * are required.