Spring naar hoofd-inhoud

  Onze Bocholt-praktijk   

In onze tandartspraktijk in Bocholt vertrouwen we op innovatieve apparatuur en technieken. Alle tandartsen van het Dental Center zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke normen van de tandheelkunde en stellen de tevredenheid van de patiënt op de eerste plaats!

 

Het Kleinsman / Varzideh Dental Center staat voor kwalitatieve tandheelkunde, hartelijke service en individualiteit in de behandelingsprocessen. Onze patiënten kunnen rekenen op een aangename feel-good ambiance met moderne praktijkfaciliteiten en direct uitzicht op de Bocholter Aa. Ons praktijkteam biedt u een uitgebreide allround service: voor, tijdens en na uw tandheelkundige behandeling. Uw individuele wensen en zorgen worden door onze tandartsen altijd meegenomen in alle behandelingen, want bij ons staat u centraal!

Maak een afspraak voor een consult bij Kleinsman / Varzideh en leer ons persoonlijk kennen – wij heten u van harte welkom in onze Bocholt-praktijk.

Uw Kleinsman / Varzideh praktijkteam.

Heeft u het al gezien? Onze Instagram berichten:

Op ons Instagram-account plaatsen we naast voor/na foto's van onze patiënten, informatie over de behandelingen en exclusieve inzichten uit onze praktijk.