Spring naar hoofd-inhoud

Kwaliteit sinds 1992.  

Het begon met het idee om de tandbehandeling innovatief te benaderen. Zo ontstond in het jaar 1992 een concept dat esthetische tandheelkundige verzorgingen in compromisloze kwaliteit biedt. In Bocholt, vlakbij de Nederlandse grens. Vandaag de dag zorgen de tandartsen en een groot tandartspraktijkteam ervoor dat u van complete aanbodpalet op het gebied van toonaangevende tandheelkunde gebruik kunt maken. Daarbij baseren wij ons bij de behandeling op de meest geavanceerde techniek en bij de voorlichting op een persoonlijk gesprek. Zo kunnen wij al uw wensen met u bespreken. Uitvoerig, begrijpelijk en zeer zorgvuldig.

 

Wij staan voor prestatie en kwaliteit. In onze praktijk hechten we veel waarde aan een prettige sfeer en een vriendelijke omgang met elkaar. Ons team neemt veel tijd voor uw individuele zorgen en zorgt zo voor een ontspannen en stressvrije behandeling. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

 

  Patiënten melden:  

Patiënt Valentina heeft de weg gevonden naar een stralende glimlach. Ze is zeer tevreden dat ze voor haar esthetische tandcorrectie in de vorm van veneers heeft gekozen voor het Dental Center Kleinsman / Varzideh. Niet alleen het uitgebreide advies, maar ook het natuurlijke resultaat heeft hen overtuigd.

Van patiënten voor patiënten

Patiëntenstemmen

 

ZurückWeiter

Onze onderscheiding & beoordelingen  

Bekijk de onderscheidingen & beoordelingen die door onze patiënten zijn gegeven.

 

  Heb je het al gezien?  

Op ons Instagram account posten we voor/na foto's van onze patiënten, informatie over behandelingen en exclusieve inzichten uit onze praktijk.

Neem een kijkje om niets te missen!
https://www.instagram.com/kleinsmanvarzidehdentalcenter/