Spring naar hoofd-inhoud
Mooie, stralende tanden.

Bleaching  

Tandbleking door experts.

Met speciale behandelingsmethoden kunt u uw tanden eenvoudig en niet-belastend laten bleken. Wij werken met de moderne en de reeds uitgebreid beproefde Philips® ZOOM! -methode. Deze professionele tandblekingstechniek bereikt een zichtbare tandbleking binnen slechts 60 minuten. Als alternatief maken wij ook gebruik van lasertechniek. Welke methode het meest geschikt is, hangt van de toestand van uw tanden af. Graag lichten wij de diverse technieken toe en maken samen met u een keuze voor de optimale oplossing.

Afspraak maken voor gebitsreiniging

Het effect van bleaching

Tandbleking door experts heeft veel voordelen. Wij passen de behandeling aan uw wensen aan.

  • Opfrissen van de tandkleur

De softbleaching is een zeer zachte en niet-belastende methode voor het licht bleken van de tanden. Voor een maximaal effect adviseren wij u om vooraf eerst een professionele gebitsreiniging uit te laten voeren.

  • Sterk verkleurde tanden

In dat geval helpt de tandbleking.

  • Wortelbehandelde tanden

Een wortelbehandelde of dode tand kan zich verkleuren. Bleaching kan de tand weer op kleur krijgen.

  • Verkleurde plekken

Verkleurde plekken kunnen door tandbleking worden verholpen. Wij bepalen samen met u de gewenste kleur.

  • Vóór de behandeling met veneers/facings

Veneers zijn flinterdunne keramische facings. De eigen tand schijnt er enigszins doorheen. Bleaching kan de eigen tandkleur bleken en de veneer lichter laten lijken.

Hoe lang gaan uw bleekresultaten mee?

Frequente consumptie van koffie, rode wijn, thee en/of nicotine kan ervoor zorgen dat uw tanden geel worden. Bleken kan in dit geval onmiddellijk verhelpen, maar dit moet altijd door uw behandelend tandarts worden gedaan om de tandheelkundige gezondheid te behouden.

Gemiddeld blijven de bleekresultaten twee tot vier jaar zichtbaar. Hoe snel de tanden donkerder worden, hangt grotendeels af van de individuele levensstijl en de intensiteit van de mondhygiëne. In overleg met onze ervaren tandartsen kan de tandkleur uiteraard weer worden opgefrist en aangepast aan uw gewenste kleur.

Maak nu een afspraak en laat u individueel adviseren en behandelen in het Dental Center Kleinsman / Varzideh – wij heten u van harte welkom!

Niet-belastende en veilige tandbleking.

Onze ultramoderne techniek en ons ervaren team begeleiden u op weg naar een stralende glimlach.

  • Gelijkmatige tandbleking

Maximaal natuurlijk uiterlijk. Door het behandelingsproces worden alle tanden naargelang hun verkleuring gelijkmatig gebleekt.

  • Non-vital bleaching

Als een wortelbehandelde tand sterk verkleurd is en het totaalbeeld merkbaar stoort, kan hij door een non-vital bleaching worden gebleekt.

  • Niet belastend en pijnloos

Geselecteerde en beproefde werkzame stoffen zorgen voor een niet-belastende en pijnloze bleking.

  • Slechts één afspraak nodig

Binnen één afspraak bleken wij uw tanden in drie stappen richting het gewenste resultaat.