Spring naar hoofd-inhoud

Uw eerste bezoek bij ons  

Een glimlach ontstaat.

Uw eerste bezoek bij ons noemen wij de intake. Het begint met een vriendelijke ontvangst en mondt uit in een stralende glimlach: uw eigen glimlach namelijk, als u op de visualisatie het mogelijke eindresultaat te zien krijgt. En daarbij behalve mooie tanden ook mond en lippen meeneemt. Tijdens deze bijzondere service krijgt u een beeld van uzelf en alle onderdelen van de praktijk: van tandartsen en tandtechnici die u uitgebreid voorlichten. Die uitleggen hoe kleine verbeteringen al een groot effect kunnen hebben, bijvoorbeeld door de facing van de voortanden of door bleaching. Van experts die een eventuele financiering met u plannen. Van onze professionele fotograaf, die de actuele situatie vastlegt. En van onze servicemedewerkers die misschien alvast een hotel boeken of halen en brengen organiseren. Uiteindelijk zult u zien dat het bij het Kleinsman/Varzideh Dental Center niet alleen om het uiterlijk voorkomen gaat, maar ook om het innerlijke vertrouwen.

Wij handelen reeds voordat wij behandelen.

Een andere kijk op het leven in slechts drie uur.

PROCEDURE

 

Voorlichtingsgesprek
Onze tandartsen en tandtechnici voeren samen met u een voorlichtingsgesprek om zo te komen tot de optimale behandeling. Onze behandelaars zijn pioniers van de esthetische tandheelkunde.

Visualisatie
Binnen een tijdsbestek van 3 uur visualiseren wij voor u vooraf de natuuridentieke behandelingsresultaten van de voortanden in uw mond. Daardoor heeft u al voor de geplande behandeling van de tanden een duidelijk idee van het uiteindelijke behandelingsresultaat. U kunt daarbij op elk moment uw wensen kenbaar maken. Deze stap in het behandelingsproces is optioneel en vindt plaats bij esthetische aanpassingswensen van de voortanden. U kunt natuurlijk altijd vooraf telefonisch informeren of deze mogelijkheid voor u zinvol is.

Tandbehandeling
Wij plannen voor de tandbehandeling zo min mogelijk afspraken en passen ons aan uw agenda aan. Zelfs afspraken buiten onze openingstijden behoren tot de mogelijkheden. En ook na de behandeling is uw expert dag en nacht voor u bereikbaar. Dat is waarschijnlijk helemaal niet nodig- maar het geeft u de zekerheid dat u uw contactpersoon altijd kunt bereiken.