Spring naar hoofd-inhoud

Onze partners & onderscheidingen  

Kwaliteitsnormen.

Onze hoge kwaliteitsnormen worden weerspiegeld in de keuze van onze partners en de eisen die wij aan onszelf stellen. Wij danken onze partners voor de jarenlange, geweldige samenwerking.

DAVID - het werkvelkolomconcept


Markus Kühn, medewerker van een fysiotherapiepraktijk in Bocholt, ondersteunt ons met zijn concept op het gebied van de kaakgewrichtstherapie, evenals met concepten voor de bedrijfsgezondheidsbevordering van onze medewerkers.

MEER WETEN

Kiewiet de Jonge Kliniek


Cosmetische behandelingen in Rotterdam. Zich wat gunnen.

MEER WETEN

BHS Helikopterservice GmbH


Helikoptercharterbedrijf & privé-jetverhuurder voor privé- & businessvluchten van VIP-klasse. Tijd besparen door point-to-point verbinding met de helikopter, direct van uw bedrijfsterrein of parkeerplaats naar het Kleinsman Varzideh Dental Center. Allesbehalve gewoon.

MEER WETEN

GOFUS e.V.


Wij zetten ons bij GOFUS in voor het goede doel. De opbrengsten van GOFUS-evenementen komen ten goede aan het GOFUS-project „PLATZ DA!“ In het kader van een levensbegeleidend project worden economisch zwakkere kinderen en jongeren naargelang hun leeftijd ondersteund. Er worden speelplaatsen voor de jongsten en trapveldjes voor kinderen en jongeren.

MEER WETEN

dörner & dörner


Met meer dan 30 jaar ervaring in de operatieve oogheelkunde is dörner & dörner hét competentieteam voor oogheelkunde, -chirurgie, -esthetiek en ambulante operaties in Bocholt.

MEER WETEN

Medikit


We gebruiken medikit om onze operationele workflows in onze praktijk te digitaliseren. Het platform dient als communicatiemiddel voor ons team en stelt ons in staat om op alle gebieden efficiënt samen te werken.

MEER WETEN