Spring naar hoofd-inhoud

Veneers

Stralende perfectie op maat.

Veneers - Natuuridentiek keramiek voldoet aan de hoogste eisen.

Onze veneers zijn dunne, laagje voor laagje met de hand opgebouwde facings voor uw tanden. Zij zijn gemaakt van het hoogwaardige en duurzame materiaal keramiek. Zo kunt u niet alleen rekenen op een ‚appelbeet‘, maar ook op een natuuridentiek design van uw glimlach. Geen patiënt krijgt dezelfde prothese, onze tandtechnici werken qua vorm en kleur altijd ambachtelijk, met de grootste precisie en het hoogste niveau van individualiteit. Tot onze patiënten behoren niet alleen bekende personen en ondernemers – een mooi compliment voor ons werk.

Stralende tanden met veneers. De toepassingen.

Onze veneers zijn op maat vervaardigde facings, gemaakt van hoogwaardig keramiek en ontworpen volgens een uniek concept. Leer de toepassingen kennen van onze innovatieve techniek ten behoeve van het herstel van de natuurlijke schoonheid van uw glimlach.

 • Correctie van de voortanden

Veneers ‚maskeren‘ effectief en tijdbesparend kleine spleetjes tussen de voortanden en vormen goede alternatieven voor een orthodontische behandeling, zie zeer tijdrovend kan zijn.

 • Herstel van de tandstructuur

Heeft u een afgebroken tand? Veneers kunnen behalve de kleur ook de vorm van de tanden corrigeren.

 • Tandverlenging

Zijn uw eigen tanden te kort of te lang? Veneers kunnen behalve de tandkleur ook de lengte van de tanden corrigeren – voor een harmonische en stralende glimlach.

 • Combinatie met scheve tanden

Veneers zijn ook geschikte voor de correctie van een lichte scheefstand van de tanden. Hiermee kan een lichte scheefstand, kleine spleetjes of lichte beschadigingen aan de tanden worden gemaskeerd.

Uw voordelen:

 • Volledig behoud van de tandstructuur
  Geen verlies van de natuurlijke tandstructuur.
 • Goede verankering
  Onze behandeling zorgt voor een optimale hechting aan het natuurlijke tandglazuur.
 • Gevoelige tandhalzen
  Veneers zijn ook geschikt voor de behandeling van gevoelige tandhalzen.
 • Kleur- en vormcorrectie
  Door de minimale dikte kunnen wij optimale kleur- & vormcorrecties bereiken.