Spring naar hoofd-inhoud
Flinterdunne porseleinen facings voor stralende tanden.

Non-Prep Veneers  

Niet-invasieve procedure voor de hoogste kwaliteitseisen.

Het Kleinsman/Varzideh Dental Center verenigt pioniers op het gebied van de esthetische tandheelkunde. Tijdens onze intakeprocedure geven wij u uitvoerig advies over de vraag of veneers of non-prep veneers de beste oplossing voor u zijn. Sinds jaar en dag, en als een van de eerste klinieken überhaupt, passen onze ervaren behandelaars de esthetische behandeling met non-prep veneers toe. Hierdoor krijgen onze patiënten de mogelijkheid om esthetische prothesen te krijgen bij volledig behoud van de natuurlijke tanden. Patiënten uit zowel binnen- als buitenland komen vanwege deze kerncompetentie naar onze kliniek. Non-prep veneers volgen de trend van de esthetische tandheelkunde om zoveel mogelijk van de eigen tand te behouden. Bij ons krijgt u altijd een volgens de hoogste kwaliteitseisen op maat gemaakt product. Veel internationale TV-redacties en tijdschriften, waaronder de Vogue, hebben onze oprichters al eens over deze behandeling geïnterviewd. Graag geven wij u uitgebreid advies over de oplossing die het beste bij u past.

Wanneer zijnnon-prep veneers geschikt?

De toepassingen van non-prep veneers zijn zeer divers. Hieronder vindt u een overzicht.

  • Non-prep veneers, correctie van kleine spleetjes tussen de voortanden

Non-prep veneers maskeren effectief en tijdbesparend kleine spleetjes tussen de voortanden en vormen goede alternatieven voor een orthodontische behandeling, zie zeer tijdrovend kan zijn.

  • Herstel van de tandstructuur

Heeft u een afgebroken tand? Non-prep veneers kunnen behalve de kleur ook de vorm van de tanden corrigeren.

  • Non-prep veneers, tandverlenging

Zijn een of meer tanden te kort? Met non-prep veneers kunnen te korte tanden optisch worden verlengd. Voor een gelijkmatige en natuurlijk uitziende stand van de tanden.

  • Combinatie met scheve tanden

Een volgende toepassing van non-prep veneers is de combinatie met een orthodontische behandeling met onze onzichtbare CA® Clear Aligner-bitjes. Na afronding van de therapie ten behoeve van de correctie van de stand van de tanden, kunnen nog beperkte correcties met de non-prep veneers worden uitgevoerd.

 

Uw voordelen.

  • Volledig behoud van de tandstructuur

Geen verlies van de natuurlijke tandstructuur.

  • Goede verankering

Onze behandeling zorgt voor een optimale hechting aan het natuurlijke tandglazuur.

  • Gevoelige tandhalzen

Non-prep veneers zijn ook geschikt voor de behandeling van gevoelige tandhalzen.

  • Kleur- en vormcorrectie

Door de minimale dikte kunnen wij optimale kleur- & vormcorrecties bereiken.