Spring naar hoofd-inhoud

Precisie en kwaliteit  

Ons laboratorium in Bocholt beschikt over de modernste apparatuur en technologieën.
Het in combinatie met uitstekend opgeleide tandtechnici maakt de productie van handgemaakte en levensechte kunstgebitten mogelijk.
Daarbij werken we interdisciplinair samen met de behandelende tandartsen. Zo zorgen we voor de best mogelijke pasvorm en esthetiek. Ons doel is om patiënten een stralende glimlach en een hoge mate van kwaliteit van leven terug te geven. Daarom bieden wij een breed scala aan tandheelkundige oplossingen, zoals kronen, bruggen, implantaten en prothesen, die individueel zijn afgestemd op de behoeften van elke patiënt.

ONS LABORATORIUM STAAT VOOR:

+

Kwaliteit
Onze kunstgebitten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor langdurige stabiliteit en duurzaamheid.

+

Individualiteit
Wij hechten er veel waarde aan dat de prothese individueel en duurzaam wordt aangepast aan de gebitssituatie van onze patiënten.

+

Interdisciplinair
In nauwe communicatie tussen de tandtechnicus, de tandarts en de patiënt worden de beste individuele oplossingen in het team besproken.

+

Snelle aanpassing
Ons eigen tandtechnisch laboratorium maakt bijzonder korte afstanden mogelijk, zodat wijzigingsverzoeken en eventuele aanpassingen snel ter plaatse met de tandtechnicus kunnen worden besproken.

+

Esthetiek
Onze gebitsprothese combineert niet alleen functionaliteit, maar ook esthetische elegantie. Visueel is het nauwelijks te onderscheiden van een gezonde tand, daarom is esthetische verfijning onze focus.

+

Ervaring
Het tandtechnisch laboratorium staat sinds 1992 voor bijzondere gebitsprothesen. Het heeft in de loop der jaren zowel een nationale als internationale reputatie opgebouwd door zijn dagelijkse werk en verschillende publicaties.

  Onze gebitsprothesen in één oogopslag  

Bij de productie van kronen en bruggen die aan de hoogste eisen van natuurlijkheid moeten voldoen, is een keramische kap altijd de voorkeur. Deze kronen/ bruggen worden gekenmerkt door hun biocompatibiliteit, stabiliteit en harmonieuze kleuren, waardoor ze de ideale steiger vormen waarop uw eigen tand in complexe gelaagdheid natuurgetrouw wordt gereproduceerd. Op deze manier passen kronen en bruggen naadloos en onzichtbaar in de bestaande rij tanden.

Zowel kronen als tandheelkundige bruggen bieden oplossingen voor de lange termijn voor gaten en defecten in het gebit. Ze helpen het zelfvertrouwen te vergroten en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Een implantaatdragende gebitsprothese is een moderne en geavanceerde methode om ontbrekende tanden te vervangen. Daarbij worden implantaten stevig verankerd in het kaakbot om een solide basis voor gebitsprothesen te creëren. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, zoals een gebitsprothese op een steg of een gebitsprothese dat is bevestigd door een drukknopmechanisme. Daarnaast zijn er zogenaamde enkelvoudige tandimplantaten, waarbij Individuele tandimplantaten worden gebruikt ter vervanging van enkelvoudige tanden. Er is ook de optie van het All-on-4 implantaatsysteem, waarbij slechts vier implantaten worden gebruikt om een volledige prothese te stabiliseren. De aanpassing en productie van een kunstgebit op implantaten vereist eennauwkeurige planning en een nauwe samenwerking tussen tandartsen en tandtechnici. Dit is de enige manier om een optimale functie en esthetiek te garanderen.

 

Veneers en non-prep veneers worden bij ons uitsluitend van keramiek gemaakt. Met de hand worden verschillende keramische massa's gelaagd en uitgewerkt tot flinterdunne schalen. Deze kunnen misvormingen verhelpen, gaten dichten en tandkleuren veranderen. Dit alles gebeurt op een stofvriendelijke manier, waardoor een perfect esthetisch resultaat met een lange levensduur wordt bereikt.

 

  De voordelen van ons eigen tandtechnisch laboratorium  

Het eigen tandtechnisch laboratorium van Kleinsman / Varzideh in Bocholt biedt een breed scala aan voordelen.

Directe communicatie: Een intern tandtechnisch laboratoriummaakt directe communicatie tussen tandartsen en tandtechnici mogelijk. Dit vergemakkelijkt de uitwisseling van informatie, wensen en eisen, wat resulteert in een preciezere en efficiëntere behandeling.

Snelle aanpassingen en fabricage: Zonder de omweg via externe laboratoriumcoördinatie kunnen aanpassingen en het maken van kunstgebitten snel worden uitgevoerd. Dit verkort de wachttijden voor patiënten en maakt een snelle behandeling mogelijk.

Uitgebreide kwaliteitscontrole: Door de interne bewaking en optimalisatie van alle werkprocessen zorgt een intern tandtechnisch laboratorium voor een uitgebreide kwaliteitscontrole. Dit helpt om de kwaliteit en duurzaamheid van de gebitsprothese te maximaliseren en de tevredenheid van de patiënt te vergroten.

  Ons laboratoriumteam  

Neem
contact op