Spring naar hoofd-inhoud

Digitale tandheelkunde

In het Kleinsman / Varzideh Dental Center gebruiken we innovatieve technologieën en apparatuur voor het efficiënt plannen en uitvoeren van tandheelkundige behandelingen. Dit omvat de digitale preview van uw stralende en gezonde glimlach met behulp van het Digital Smile Design. Via een computer zijn we dankzij foto's in hoge resolutie in staat om een perfecte planning van uw tandcorrectie uit te voeren en eindresultaten al voor aanvang van de behandeling te visualiseren. Hiervoor worden uw tanden digitaal gescand, zodat er geen fysieke tandafdruk meer nodig is en u ontspannen achterover kunt leunen.

Wij zetten nieuwe maatstaven bij de beoordeling van uw individuele mondgezondheid! Met behulp van de nieuwste technologieën bereiken we in onze tandartspraktijk in Bocholt maximale tandheelkundige esthetiek en natuurlijke resultaten, zodat er geen kleurverschil meer te zien is tussen kunsttanden en echte tanden.

Maak nu een afspraak bij Dental Center Kleinsman / Varzideh en profiteer van efficiënte behandelingen met behulp van digitale beeldvormingstechnieken. U bent van harte welkom!