Spring naar hoofd-inhoud

Tandheelkundige esthetiek

Ons team van experts in het Kleinsman / Varzideh Dental Center  biedt tal van behandelingen om uw individuele tandheelkundige esthetiek te optimaliseren of te herstellen. Wij willen dat u zich op uw gemak voelt en stralend en zelfverzekerd kunt glimlachen. Daarbij zijn witte, rechte en mooie tanden een belangrijk kenmerk voor een positieve uitstraling! Heeft u last van tandafwijkingen, gebroken of verkleurde tanden? Geen probleem voor onze ervaren tandartsen! In een eerste gesprek adviseren wij u individueel over de vele behandelingsopties en houden daarbij altijd rekening met uw persoonlijke zorgen en wensen – hier staat u centraal!

Ons dienstenpakket voor esthetische tanden:

  • Veneers: Flinterdunne keramische veneers die op de voortanden worden gelijmd en je tanden na slechts één behandeling een zeer esthetisch uiterlijk geven.
  • Non-prep veneers: flinterdunne keramische veneers die met behulp van een speciale lijm op de voortanden worden gelijmd, zonder daarbij de tandsubstantie van de natuurlijke tand af te slijpen.
  • Tandvleescorrectie: correctie van verschillende misvormingen van het tandvlees, om de functionaliteit en esthetiek van het gebit te herstellen.
  • Bleken: professioneel, ongecompliceerd en voorzichtig tanden bleken met behulp van laser of de Philips®  ZOOM! Procedure.
  • Digital Smile Design:  digitale voorbeeldweergave van uw stralende en esthetische tanden met behulp van de nieuwste technologie om de eindresultaten al voor de eigenlijke behandeling te kunnen beoordelen.

Wij zijn echte experts als het gaat om het toveren van een stralende en gezonde glimlach op je gezicht. Maak een afspraak in onze moderne tandartspraktijk in Bocholt – ons praktijkteam heet u van harte welkom in het Kleinsman / Varzideh Dental Center.