Spring naar hoofd-inhoud

Gebitsprothese  

Met behulp van uitneembare of vastzittende gebitsprothese kunnen ontbrekende tanden van onze patiënten professioneel worden gereconstrueerd in het Kleinsman / Varzideh Dental Center . Dankzij de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen zijn de kunsttanden zeer esthetisch en niet te onderscheiden van natuurlijke.

Het is belangrijk om de bestaande gaten in de tanden snel weer te dichten, omdat de omliggende tanden de neiging hebben om in de lege ruimte te kantelen. Bovendien kan de tegenoverliggende kaak verschuiven, wat op zijn beurt op de lange termijn de sterkte van de beet sterk kan beïnvloeden.

Vastzittende gebitsprothese worden chirurgisch gefixeerd. Daartoe behoren onder andere kronen, bruggen en implantaten. Een uitneembaar gebitsprothese biedt de mogelijkheid om ontbrekende tanden te vervangen zonder ze volledig in de kaak vast te zetten. Dit zijn voornamelijk prothesen en gedeeltelijke prothesen die het kauwen en spreken vergemakkelijken en de functie en esthetiek van het tandheelkundige apparaat herstellen.

In nauw overleg met ons eigen tandtechnisch laboratorium garanderen we de hoogste kwaliteit en perfecte pasvorm van de gebitsprothese. Onze ervaren tandartsen adviseren u individueel en stellen u in staat om weer stevig te kunnen bijten en zelfverzekerd te kunnen glimlachen. Er wordt altijd rekening gehouden met uw persoonlijke zorgen en wensen en deze worden meegenomen in de planning en het ontwerp van de gebitsprothese.

Bent u een tand kwijtgeraakt door een ongeluk of een tandextractie? Maak een afspraak in onze moderne tandartspraktijk in Bocholt en laat u professioneel en duurzaam behandelen door ons team van experts – wij heten u van harte welkom!