Spring naar hoofd-inhoud
Voor een angstvrije behandeling.

Narcose  

Hoog comfort en maximale veiligheid.

Steeds meer patiënten kiezen ervoor om hun behandeling zacht en stressvrij te „verslapen“. Voor de optie om de behandeling van uw tanden onder narcose te laten plaatsvinden, staat in het Kleinsman/Varzideh Dental Center een modern anesthesiesysteem voor een professionele volledige narcose klaar. U heeft tijdens de tandheelkundige behandeling onder narcose nergens last van, omdat u zich in een – door medisch specialisten gemonitorde – slaaptoestand bevindt.

Met een goed gevoel naar de tandarts.

Veel patiënten krijgen lichte buikpijn voordat ze zich door een tandarts laten behandelen en kampen met angstsymptomen zoals een lage bloeddruk, hartkloppingen of klam zweet. Als aanvulling op de lokale verdoving bieden wij op verzoek alle tandheelkundige behandelingen ook met verschillende niveaus van sedatie aan. Onze ervaren behandelaars adviseren en begeleiden u graag daarbij.

  • Volledige narcose

Volledige diepe en beschermende slaap met beademing. Geen pijngevoel.

  • Sluimerslaap

Veel mensen zijn bang voor een volledige narcose. Behalve de angst voor ongewenste bijwerkingen of een allergische reactie, zijn mensen ook bang voor controleverlies. Deze moderne behandelingsmethode houdt een sedatie (kalmering door een sedatiemiddel/slaapmiddel) voor een pijn- en angstvrije behandeling.

  • Intraveneuze sedatie

De anesthesist gebruikt hiervoor een medicijn (Midazolam) dat via een dunne naald in de ader van de arm of hand wordt ingebracht; de naald wordt na de behandeling weer verwijderd.

  • Lachgasbehandeling

Veel patiënten laten zich tijdens hun tandheelkundige behandeling bij ons inmiddels met behulp van lachgas in een rustige en aangename toestand voor hun behandeling brengen. Onze ervaren tandartsen hebben met dit pijn- en risicoarme alternatief al hele goede ervaringen opgedaan. De sedatie vindt plaats via een neusmasker, dat al na een paar ademhalingen werkt. Uw tandarts adviseert u graag met betrekking tot de beste methode voor u, zodat het doel van de behandeling zonder buikpijn bereikt kan worden.

Onze ervaren tandartsen maken uw behandeling in het Kleinsman / Varzideh Dental Center zo aangenaam mogelijk. Met behulp van de verschillende anesthesiemogelijkheden verminderen we uw pijngevoel en in slechts één afspraak is de uitgebreide behandeling voltooid en kunt u ontspannen op krachten komen in onze ontwaakruimte. Laat u individueel en professioneel bij ons adviseren en maak direct een afspraak – wij heten u van harte welkom in onze praktijk in Bocholt!

Gewoon ontspannen blijven.

Veiligheid
Wij werken al jaren met ervaren anesthesisten samen.

Angstpatiënten
Een narcose biedt angstpatiënten de mogelijkheid om door de behandeling heen te slapen.

Afgestemd op uw wensen
Wij kiezen een individueel op u afgestemde narcose uit.

Transparantie
Onze patiënten krijgen voor de narcose een advies een advies- en voorlichtingsgesprek.