Uw eerste bezoek bij ons

U komt binnen met een wens en vertrekt met een glimlach.

AFSPRAAK

Een glimlach ontstaat.


Uw eerste bezoek bij ons noemen wij de intake. Het begint met een vriendelijke ontvangst en mondt uit in een stralende glimlach: uw eigen glimlach namelijk, als u op de visualisatie het mogelijke eindresultaat te zien krijgt. En daarbij behalve mooie tanden ook mond en lippen meeneemt. Tijdens deze bijzondere service krijgt u een beeld van uzelf en alle onderdelen van de praktijk: van tandartsen en tandtechnici die u uitgebreid voorlichten. Die uitleggen hoe kleine verbeteringen al een groot effect kunnen hebben, bijvoorbeeld door de facing van de voortanden of door bleaching. Van experts die een eventuele financiering met u plannen. Van onze professionele fotograaf, die de actuele situatie vastlegt. En van onze servicemedewerkers die misschien alvast een hotel boeken of halen en brengen organiseren. Uiteindelijk zult u zien dat het bij het Kleinsman/Varzideh Dental Center niet alleen om het uiterlijk voorkomen gaat, maar ook om het innerlijke vertrouwen.

PROCEDURE

Wij handelen reeds voordat wij behandelen.


Een andere kijk op het leven in slechts drie uur.

Voorlichtingsgesprek

Onze tandartsen en tandtechnici voeren samen met u een voorlichtingsgesprek om zo te komen tot de optimale behandeling. Onze behandelaars zijn pioniers van de esthetische tandheelkunde.

Visualisatie

Binnen een tijdsbestek van 3 uur visualiseren wij voor u vooraf de natuuridentieke behandelingsresultaten van de voortanden in uw mond. Daardoor heeft u al voor de geplande behandeling van de tanden een duidelijk idee van het uiteindelijke behandelingsresultaat. U kunt daarbij op elk moment uw wensen kenbaar maken. Deze stap in het behandelingsproces is optioneel en vindt plaats bij esthetische aanpassingswensen van de voortanden. U kunt natuurlijk altijd vooraf telefonisch informeren of deze mogelijkheid voor u zinvol is.

Behandelingsplan

U ontvangt gedetailleerde informatie om mee naar huis te nemen. Vooral onze patiënten uit het buitenland stellen het op prijs om comfortabel van huis uit hun behandelingsplan en de foto’s te bekijken en alles op hun gemak door te kunnen lezen. Wij achten het van groot belang dat alle patiënten een voorlichtingsgesprek krijgen en dat het proces volledig transparant is. U kunt bijvoorbeeld op elk moment persoonlijk contact opnemen om direct antwoorden op uw vragen te krijgen.

Tandbehandeling

Wij plannen voor de tandbehandeling zo min mogelijk afspraken en passen ons aan uw agenda aan. Zelfs afspraken buiten onze openingstijden behoren tot de mogelijkheden. En ook na de behandeling is uw expert dag en nacht voor u bereikbaar. Dat is waarschijnlijk helemaal niet nodig- maar het geeft u de zekerheid dat u uw contactpersoon altijd kunt bereiken.

UW AFSPRAAK

Uw taak bij de intake:
u goed te voelen.

Intake betekent letter dat wij u opnemen - en niet alleen u, maar ook al uw individuele wensen. Wij heten u welkom in het Kleinsman/Varzideh Dental Center.
Hier vindt u nadere details over wat wij tijdens de intake te bieden hebben.

Om te beginnen creëren wij een volledig beeld van uw tanden en uw mondbewegingen. De voor uw geselecteerde tandtechnicus analyseert deze ‚vooraf-status‘ en ontwikkelt een voorstel voor het eindresultaat aan de hand van een wasmodel, dat wij wax-up noemen.

Vervolgens verwerkt de tandtechnicus het voorstel voor het eindresultaat in een zogenaamde mock-up. Hij draagt de vorm van de tanden uit het wasmodel provisorisch over op tandkleurige kunststof jackets die op de bestaande tanden worden geschoven. Zeg maar het aanpassen van de nieuwe glimlach. Tandarts, patiënt en tandtechnicus werken aansluitend daarop samen om ervoor te zorgen dat de mock-up perfect past. Dit vindt allemaal plaats voordat aan de tanden van de patiënt in het kader van de uiteindelijke behandeling wordt gewerkt. U krijgt dus een voorproefje op het echte werk. Hoe het er gaat uitzien, hoe het zal gaan werken en hoe het zal gaan aanvoelen. Een onvoorzien resultaat bij het plaatsen van de tandheelkundige voorziening is uitgesloten. Wij plannen alles samen met u en gaan zo lang door met aanpassen tot u uw spiegelbeeld volkomen tevreden toe kunt lachen.

INTAKE-AFSPRAAK MAKEN

De modernste digitale techniek voor uw tanden zal uw ogen openen.


Digitale Smile Design.

Zo heet de nieuwste techniek van het Kleinsman/Varzideh Dental Center die tegelijk informatief en verbluffend is. Alle mondbewegingen worden voor en na de behandeling zichtbaar gemaakt. Wij noemen het Digital Smile Design, onze patiënten noemen het een klein wonder.

AFSPRAAK

Pionier zijn betekent: Eerder met passie te werken dan anderen.


Op het gebied van cosmetische tandheelkunde hebben wij een tandje bijgeschakeld.

Het Kleinsman/Varzideh Dental Center is internationaal bekend om zijn pionierswerk en zijn actuele verrichtingen op het gebied van de cosmetische tandheelkunde. Patiënten nemen lange reistijden op de koop toe om onze bijzondere varianten van veneers en non-prep veneers (porseleinen facings) te kunnen krijgen. Traditioneel moet daarvoor de echte tand worden afgeslepen zodat een prothese erop past. Ons Dental Center heeft echter als een van de eerste klinieken de non-prep facings ingevoerd – daarvoor is het slijpen van de natuurlijke tand niet nodig.

MEER WETEN

Uw rondom-zorgeloos-pakket.


Het Kleinsman/Varzideh Dental Center is een van de Leading Dental Centers of the World. Dit betekent: niet alleen de kwaliteit van de behandelingen is van het hoogste niveau, maar ook onze bijbehorende service. Hoe verwennen wij u:

Kleinsman Varzideh - Reiseorganisation

Organiseren van de reis

Comfort van begin af aan.
Wij boeken hotels en vluchten.
reserveren restaurants en nog veel meer.

Zeer bekwaam personeel

Wij werken met de besten.
Ons team beschikt over jarenlange ervaring.

24/7

Uw behandelaar is dag en nacht bereikbaar.
Ook na uw bezoek staan wij altijd voor u klaar.

Kleinsman VArzideh - Exklusive Atmosphäre

Aangenaam verblijf!

Uw verblijf bij ons:
wij bieden u een buitenruimte aan het water, amusementspakketten en nog veel meer.

Kleinsman Varzideh - Chauffeurservice & Valet Parking

Chauffeurservice & parkeren

Wij bieden u een chauffeurservice en gratis parkeren voor een comfortabele reis naar uw bestemming.

Kleinsman Varzideh - Wir sprechen Ihre Sprache

Verscheidene talen

Zodat u uw wensen in uw eigen taal aan ons kunt voorleggen.
Wij kunnen met u in het Nederlands, Engels, Duits en andere talen communiceren.

MAAK HIER UW AFSPRAAK

Veelgestelde vragen.


De patiënt krijgt een soort prototype van zijn nieuwe stralende glimlach. Alle wensen van de patiënt worden daarbij met de experts (tandarts, tandtechnicus) besproken. Er vindt een uitvoerige voorlichting plaats over het proces van en de investering voor de tandbehandeling. Met het prototype visualiseren wij vooraf de natuuridentieke behandelingsresultaten van de voortanden in de mond van de patiënt. Daardoor heeft de patiënt voor de geplande behandeling van de tanden een duidelijk idee van het uiteindelijke behandelingsresultaat.

Als veneers worden facings voor de tanden van keramiek aangeduid. Veneers zijn uiterst dun en doorzichtig. Het begrip veneer komt uit het Engels. Het betekent fineer. Onze veneers zijn duidelijk dunner dan de gemiddelde veneers, waardoor een natuurgetrouw uiterlijk en een aangenaam gevoel ontstaat.
Non-prep veneers zijn aanzienlijk dunner dan de gebruikelijke veneers en volgen de trend van de esthetische tandheelkunde om zoveel mogelijk van de eigen tand te behouden. In samenwerking met ons tandheelkundig laboratorium krijgen onze patiënten steeds een volgens, de hoogste kwaliteitsnormen, op maat gemaakt product – echt Duits kwaliteitshandwerk.

Veneers worden biologisch goed verdragen. Het lichaam reageert volledig neutraal op keramiek, het basismateriaal van de tandfacings. In zeldzame gevallen kan er desondanks een allergische reactie ontstaan. Het lichaam reageert daarbij niet op de veneer zelf maar op de lijm. In principe wordt door alle onderzoeken bevestigd dat veneers op het gebied van gezondheid goed worden verdragen.

Non-prep veneers zijn een doorontwikkeling van de klassieke veneers. Waar bij de klassieke werkwijze nog tandglazuur verwijderd moest worden, is dit bij non-prep veneers niet meer nodig. De keramieken facings zijn nog dunner dan de klassieke veneers. Om die reden kunnen ze vrijwel zonder preparatie (bewerking van de tanden) worden aangebracht.

Angst voor mogelijke pijn bij de behandeling hoeft geen patiënt te hebben. De tandarts moet bij klassieke veneers slechts minimale correcties aan het glazuur uitvoeren. Bij de moderne non-prep veneers kan over het algemeen volledig worden afgezien van het slijpen van de tanden.

Veneers zijn hoofdzakelijk bedoeld voor de esthetische tandcorrectie. De bijzondere voordelen bestaan uit de veelzijdigheid van de toepassingen van veneers. Er kunnen spleetjes tussen de tanden worden afgedekt en zelfs scheve tanden kunnen, zonder de tand zelf te beschadigen, worden gecorrigeerd. De voordelen van het voorzichtig behandelen van de tanden variëren van het volledige behoud van gezonde tanden tot een totaal pijnloze behandeling. Een stralende, natuurlijke glimlach kan met geen andere methode zo veilig worden gegarandeerd.

Neem contact met ons op.


Openingstijden

Spreekuren & behandelingstijden


Maandag:07:30 – 17:30
Dinsdag:07:30 – 17:30
Woensdag:07:30 – 17:30
Donderdag:07:30 – 17:30
Vrijdag:07:30 – 17:30

U kunt ons altijd bellen.


Of schrijf ons een e-mail via:
info@kleinsman.de

Adres

Bezoek ons op locatie.
Kleinsman / Varzideh Dental Center
Casinowall 1-3
D – 46399 Bocholt

NAAR DE KAART OP GOOGLE MAPS

Boek afspraken direct


Afspraak maken

Contact.


    Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens in het contactformulier voor het beantwoorden van mijn vraag elektronisch worden geregistreerd en verwerkt. De gegevens worden gewist na afloop van de verwerking van uw vraag. Attentie: U kunt uw toestemming op elk moment voor de toekomst per e-mail aan info@kleinsman.de herroepen. Gedetailleerde informatie over hoe wij met gebruikersgegevens omgaan, vindt u in onze privacyverklaring.

    Videospreekuur boeken.


    Klicken Sie auf den unteren Button, um den Inhalt von Jameda Videosprechstunde zu laden.

    Inhalt laden